Tjenester

Hagedesign

Idevandring.

Ønsker du en lettstelt hage, men vet ikke helt hvor du skal ta fatt?

Sammen med hageeier tar vi en befaring av eiendommen. Eier kommer med problemstillinger og ønsker, jeg kommer med konkrete løsninger og ideer til hvordan hagen kan oppfylle dette, samt forslag til plantevalg og bruk av materiale og produkter. Hage eier noterer selv under veis.  Idevandringen er alltid første steg på veien til en hageplan om det er ønskelig.

Pris: 1.500,-  (eks moms)

 

Ønsker du en overordnet plan for hagen etter idevandringen?

Hageplan.

Vi møtes til en konsultasjon hos dere, før møtet er det fint om dere har funnet frem målskisser på utearealet eller skaffet dette fra kommunen.  Sammen snakker vi om smak bruk og stil, vi fotograferer dagens situasjon. Dette blir utgangspunktet til en grovskisse som vi ser på sammen før den endelige tegningen blir klar. Du får da en overordnet plan over hagen, med rominndeling, funksjoner, stier, plasser og beplantninger tegnet inn med plante, material og produkt valg. Du får også en beskrivelse av hagen, tanker og forslag til hvordan du skal starte på prosjektet.         Tegningen er målsatt 1:100 med fargelagt slik at du får et godt inntrykk av hvordan det vil se ut.

Pris: 5.000-9.000 (eks moms)

 

Ønsker du å vite hvilke sorter du skal velg, antall planter samt stell og vedlikehold?

Hageplan med planteoversikt

I tillegg til Idevandring og Hageplan får du tegninger av alle beplantninger og bed. Der er det tegnet inn hvor alle plantene skal stå, disse er nummerert slik at du finner dem lett igjen på den oversiktlige plantelisten. På plantelisten er alle plantene med norsk og latinsk navn og bilde. Det er også beskrevet med stell og vedlikehold samt antall du trenger.  Dette er et godt utgangspunkt for et videre samarbeid med en anleggsgartner.

Pris: 9.000-15.000 (eks moms)

Har du problemer med bare deler av hagen?

Plan over enkelt bed

Enkelt bed eller deler av hagen, jeg tegner ned forslag på plantevalg, sorter og antall. Du får en grei beskrivelse av fremgangsmåten, plantestell og vedlikehold. Plantene er nummerert på tegningen disse finner du greit på plantelisten der du også ser bilde, norsk og latinsk navn, beskrivelse og vedlikehold.

Send bilder og mål eller tegning av bed med e-post så kan jeg hjelpe deg uansett hvor du bor. Vi trenger da i tillegg info om jordsmonn, lysforhold, fuktighet mm.

Pris pr time:

Hagestyling.

Styling av hagen før salg kan hjelpe deg til flere inntresenter, raskere salg og bedre pris. Dette koster lite i forhold til gevinsten. Tenk bare på inngangspartiet, førsteinntrykket setter stemningen for resten av visningsrunden.

Ta kontakt for pris.

 

Grønn glede er helse.

Sansehage.

Sansehager er viktig for kropp og sjel. Lukte, smake, lytte, se og føle Vi lar oss påvirke av omgivelsene, viktig og godt verktøy i arbeid med demens, eldre og syke og andre som har behov for noe annet å fokusere på.  Vi kan bistå med tegninger, panteforslag og andre elementer enten stort eller lite.

 

Pris pr time:

 

 Foredrag

Jeg holder foredrag for lag, foreninger m.m. Ta kontakt for info om tema som kan passe for dere.

Pris fra :2.500 (eks moms)

Oppdrag på utsiden av Vestfold faktureres med reisegodtgjørelse. Alle priser er eks moms. Prisene er ca priser alt er avhengig av hagestørrelse og ønsket innhold.